Culturele Wijkwerking Boskant

Kunstmarkt standhouders 9 juli 2022

Kunstmarkt standhouders

Naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van Culturele Wijkwerking Boskant organiseren we dit jaar ook een kunstmarkt. Ambachten zijn ook welkom op de kunstmarkt.Om je in te schrijven voor de BBQ kan je meer info vinden op deze pagina.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 9 juli 2022

Locatie: MKOK Burkelstraat 131, 3970 Leopoldsburg

Uren: opbouw kan starten vanaf 9u. De kunstmarkt zelf is open van 11u tot 18u.

Standen: Wij voorzien overdekte marktstanden. Hiervoor vragen wij €35 op voorhand te storten.

Info: meer info te bekomen via [email protected]

Algemeen: Tijdens de opbouw van 9u tot 11u kan u met de auto tot kort bij de stand komen. Tijdens de kunstmarkt is dit niet meer mogelijk. Indien u elektriciteit nodig heeft dient u dit te vermelden bij inschrijving.

Inschrijven: inschrijven kan via onderstaand formulier. Uiterste inschrijfdatum is 25 juni maar aangezien de plaatsen beperkt zijn raden we aan om zo snel mogelijk in te schrijven. De inschrijving is pas geldig na ontvangst van €35 op rekeningnummer BE37 9796 4085 2228 met mededeling: kunstmarkt 2022.

Barbecue: Wij organiseren die dag ook een BBQ van 14u tot 18u. U kan hiervoor op voorhand inschrijven via deze pagina

De organisatie behoudt zich het recht voor om bij gebrek aan inschrijvingen of onvoorziene omstandigheden de kunstmarkt niet te laten doorgaan. In dit geval zullen alle al ingeschreven standhouders verwittigd worden en zal het inschrijvingsbedrag integraal terug betaald worden.